Ardei umpluti

de madab in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2015 | 3273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne de vita
  • 150 carne de porc
  • 7 ardei mari Pentru umplut
  • 1 ardei pentru aluat
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 comserva rosii cubulete
  • sos de rosii
  • Sare
  • piper
  • faina
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata legumele , se spala si se toaca marunt(ceapa si ardeiul) , iar morcovul se da pe razatoare. Legumele se calesc bine si la sfarsit se adauga putin sos de rosii.  Intr-un bol se pune carnea ,ouale , sarea, piperul , legumele calite si racite si putina faina. Se amesteca bine toate impreuna. 

Cei 7 ardei se curata pentru a putea fi umpluti. Dupa ce au fost curatati bine se spala , se scurg bine si se umplu cu aluatul rezultat. Se pun intr-o oala.  Se face un sos din conserva de rosii cu putina sare si piper si apa fierbinte.Se amesteca bine si se pune peste ardei. Se dau la cuptor la foc mediu pentru cateva ore.  Sosul ce va rezulta dupa fierbere nu va fi foarte gros dar va fi foarte gustos.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Teo 1

24.03.2015, 22:24

Nu as refuza niciodata,atat de mult imi plac!

iry-gabriela 1

25.03.2015, 12:52

Imi plac , dar din pacate in perioada aceasta sunt scumpi ardeii si aștept sa apar ai noștri romanest.....

MOKUSKA 1

26.03.2015, 10:57

Si mie imi plac foarte mult

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu orez si carne tocata